tiistai 11. toukokuuta 2010

Lokki (Anton Tsehov)

Jos et ole lukenut tätä näytelmää olet TYHMÄ.
Ja jos nyt tämän seurauksena aiot lukea, niin lue englanninkielinen käännös.





Viimeaikoina olen enimmäkseen syönyt ystävien kanssa. Sunnuntaina grillattiin erilaisia herkkuja ranskalais-espanjalaisen ystäväpariskuntani luona, ja eilen oli megaluokan pannari-päivä; vietin vuorokauden muusikko-poikien kämpillä. Syötiin pannareita yöpalaksi ja aamupalaksi mm. mansikoiden, vadelmien, appelsiinimarmeladin, suklaasiirapin, hunajajogurtin ja banaanin kanssa.



Liljat tuoksui keskellä pöytää, tuntui että loppuillasta kaikilla oli hieman sekava tai haikea fiilis. Tänään musisoitiin pianon ääressä, mutta olen oudolla tavalla erakoitumis-fiiliksissä.




Mulla on kova hinku vetäytyä pois ihmisten parista ja viettää aikaa joissain rauhallisessa sopukassa, yksin, soitellen ja kirjoittaen, kasvattaen vihanneksia ja yrttejä, maalaten ja meditoiden, ihan omassa rauhassa.



Näihin tunnelmiin sopii aina Drowse.

2 kommenttia:

  1. Joo, itsekin laitoin kirjotuksen omaan blogiini siitä, kuinka se olisi jotain aivan mahtavaa päästä heilumaan vapaana luonnonhelmaan. rinnastan sen siis tuohon sinun lausumaasi, että olisi hienoa päästä yksin jonnekin pois ihmisten parista :')haistaa luontoa ja vaikkapa just maalata..

    VastaaPoista
  2. kyllä!
    erakoituminen rauhoittaa ja valaisee ja sitten taas jaksaa rakastaa lähimmäisiään ihan eri tavalla.

    VastaaPoista